Mijn tweakgear is binnen \o/

Door Zeror op zaterdag 26 april 2008 10:52 - Reacties (9)
Categorie: Tweakers, Views: 7.774

Onlangs heeft Tweakers.net een eigen goodieshop geopend genaamd Tweakgear. Hier kan je leuke items, van shirts tot petjes tot longdrinkglazen, kopen met het Tweakers.net logo erop. Natuurlijk heb ik als echte tweaker ( :+ ) ook een bestelling gedaan....

...En nu is mijn bestelde tweakgear binnen :D

Het minpuntje hieraan was wel dat het hele huis hier ervoor wakker gebeld is, want ze stonden vanmorgen nota bene om half 9 op de stoep met het pakketje. Het tijdstip dat iedereen nog in diepe coma ligt :+

Maargoed, ff reviewen dat spul dan maar:

Hooded sweater:
Zit erg goed en fijn. Zeer lekker stofje en voelt bijzonder stevig aan evenals de elastiek bij de mouwen en de heupband onderaan. Het koordje dat door de muts gaat is ook goed. Niet zo'n slap pruts vetertje, maar gewoon een dikke stevige veter.
Opdruk zit er ook goed op en voelt ook aan als kwaliteit. Echter wanneer wanneer ik een beetje ga rekken bij het logo, komen er wel kleine scheurtjes in de opdruk. Dus is het slecht een kwestie van wasbeurten tot dat verzwakt en het logo in zijn ergste geval verdwijnt, maar daar gaan we voorlopig niet van uit. Misschien erop borduren van het logo beter geweest.
Conclusie: Al met al een prima trui die lekker zit.

T-shirt:
Hier hoef ik opzich niet veel over te vertellen, want het is gewoon een betere kwaliteit B&C shirt. Ik heb er daar al meerdere (weliswaar met andere opdrukken) van in mijn kast liggen en die hebben zeker al 80+ wasbeurten meegemaakt en die zien er nog steeds prima uit.

Het petje:
Het petje is zonder meer het product waar ik het meest verbaasd over was en hebben we het over de kwaliteit en stevigheid. Het petje bevat een lekker dik stevig stofje en voelt fijn aan. Het plastic of karton wat in de klep zit is ook erg stevig. De opdruk van het logo is erop geborduurd en zal om die reden dus niet snel verslijten, ook helemaal toppie dus. Het riempje aan de achterkant is ook goed. Het is zo'n riempje met een stuk metaal om te verstellen en waar tevens een drukknop opzit om hem vast te drukken aan de pet zelf. Dit dus.

Case badges:
Lang verhaal is hier niet nodig, want het zijn gewoon goeie stevige rubberachtige stickers. ;)

Zoals Roelant al aangaf op het forum, hebben ze gekozen voor kwaliteit spullen en ik kan je verzekeren dat ze dat meer dan waar goed zijn nagekomen.

Gebanned...

Door Zeror op woensdag 19 december 2007 16:45 - Reacties (6)
Categorie: Tweakers, Views: 3.376

Vandaag kwam ik thuis en wilde nog even gaan GoT'en voordat ik belangrijke dingen ging doen. En toen kwam een minder leuke ontdekking :/
Ik mocht niet meer posten op een of andere manier. Dus ik al zoeken naar een emailadres van het doktersteam van Tweakers en toen mijn mailbox geopend.

Daar lag dan een verklaring waarom ik niet kon posten. IK heb een mailtje ontvangen van moto-moi met de mededeling dat ik een weekban gekregen heb tot 27 december. :( :(

Wat had ik gedaan?? Wat heb ik nu weer onbewust zitten posten? :S
Ja, dat bleek dus een heel smerig plaatje te zijn van een ontplofte hand in een HK thread. Crapzooi, waarom moest nu perse dat plaatje posten gisterenavond :/

Ondanks dat ik verbaasd ben over de keuze om mij om die reden een weekban te geven, ben ik ook teleurgesteld. Naar mijn idee zijn er wel meer plaatjes gepost op GoT welke ook niet door de beugel kunnen waar dan vervolgens niet op ingegrepen wordt.

Ik zal dus de komende week niet op GoT te vinden zijn, althans niet zichtbaar, want ik lees natuurlijk wel gewoon mee. Toch nog een lichtpuntje in deze zaak. Ben ik GoT dus niet helemaal kwijt deze week :)

Tot over een week!!!