Mijn toekomst

Door Zeror op dinsdag 11 december 2007 19:31 - Reacties (1)
Categorie: Algemeen, Views: 2.596

Momenteel ben ik net afgestudeerd voor Applicatie Ontwikkelaar. Niet geheel wat ik eigenlijk wilde doen, maar ik had al gekozen voor het wist wat Applicatie Ontwikkeling precies inhield. Maarja toch maar de opleiding afgemaakt om in ieder geval iets te hebben. Het afmaken van deze studie is helaas niet zonder problemen verlopen. MIjn school heeft mij min of meer in de steek gelaten, omdat ik autist ben en ze niet goed wisten wat ze met mij moesten doen waardoor ik 1 jaar langer over mijn opleiding heb gedaan :/ Maargoed, ik heb het gehaald nu.
Ik ben nogal een enthousiast met creativiteit op de computer. Veel photoshop en illustrator. Ik maak voor mensen uit mn omgeving posters, flyers en websites ontwerpen. Hier krijg ik dan ook altijd wel een positieve reactie op waar ik natuurlijk erg blij mee ben.
Mijn toekomst zal vooral liggen in de multimedia wereld. Ik wil me verder gaan specialiseren het maken van 3d, animatie en interactiviteit. Hoe dat gaat lopen??? In ieder geval veel zelfstudie doen. Maar ach, het komt vast wel goed. :)

Nieuwe tweakblog!

Door Zeror op woensdag 5 december 2007 22:47 - Reacties (2)
Categorie: Algemeen, Views: 1.138

Hey mensen,

Je ziet het goed. Ook Rakkerzero kon het niet laten om zo'n tweakblog aan te maken.
Dus hier issie dan.

Ik ga eens kijken of ik deze actief kan bijhouden.

Groetjes Rob aka Rakkerzero