Mijn tweakgear is binnen \o/

Door Zeror op zaterdag 26 april 2008 10:52 - Reacties (9)
Categorie: Tweakers, Views: 7.790

Onlangs heeft Tweakers.net een eigen goodieshop geopend genaamd Tweakgear. Hier kan je leuke items, van shirts tot petjes tot longdrinkglazen, kopen met het Tweakers.net logo erop. Natuurlijk heb ik als echte tweaker ( :+ ) ook een bestelling gedaan....

...En nu is mijn bestelde tweakgear binnen :D

Het minpuntje hieraan was wel dat het hele huis hier ervoor wakker gebeld is, want ze stonden vanmorgen nota bene om half 9 op de stoep met het pakketje. Het tijdstip dat iedereen nog in diepe coma ligt :+

Maargoed, ff reviewen dat spul dan maar:

Hooded sweater:
Zit erg goed en fijn. Zeer lekker stofje en voelt bijzonder stevig aan evenals de elastiek bij de mouwen en de heupband onderaan. Het koordje dat door de muts gaat is ook goed. Niet zo'n slap pruts vetertje, maar gewoon een dikke stevige veter.
Opdruk zit er ook goed op en voelt ook aan als kwaliteit. Echter wanneer wanneer ik een beetje ga rekken bij het logo, komen er wel kleine scheurtjes in de opdruk. Dus is het slecht een kwestie van wasbeurten tot dat verzwakt en het logo in zijn ergste geval verdwijnt, maar daar gaan we voorlopig niet van uit. Misschien erop borduren van het logo beter geweest.
Conclusie: Al met al een prima trui die lekker zit.

T-shirt:
Hier hoef ik opzich niet veel over te vertellen, want het is gewoon een betere kwaliteit B&C shirt. Ik heb er daar al meerdere (weliswaar met andere opdrukken) van in mijn kast liggen en die hebben zeker al 80+ wasbeurten meegemaakt en die zien er nog steeds prima uit.

Het petje:
Het petje is zonder meer het product waar ik het meest verbaasd over was en hebben we het over de kwaliteit en stevigheid. Het petje bevat een lekker dik stevig stofje en voelt fijn aan. Het plastic of karton wat in de klep zit is ook erg stevig. De opdruk van het logo is erop geborduurd en zal om die reden dus niet snel verslijten, ook helemaal toppie dus. Het riempje aan de achterkant is ook goed. Het is zo'n riempje met een stuk metaal om te verstellen en waar tevens een drukknop opzit om hem vast te drukken aan de pet zelf. Dit dus.

Case badges:
Lang verhaal is hier niet nodig, want het zijn gewoon goeie stevige rubberachtige stickers. ;)

Zoals Roelant al aangaf op het forum, hebben ze gekozen voor kwaliteit spullen en ik kan je verzekeren dat ze dat meer dan waar goed zijn nagekomen.

Volgende: Gebanned... 12-'07 Gebanned...

Reacties


Door Tweakers user LuckY, zaterdag 26 april 2008 11:01

Ik heb gisteren de mok ontvangen :Ook een Leuk ding :)
alleen jammer dat me handen te groot zijn dan ik maar met 3 vingers door het oor kan.

Door Tweakers user cryforhelp, zaterdag 26 april 2008 11:24

Als je opdruk heel wil houden moet je die kleding binnenstebuiten wassen. Dan blijft het echt veel beter goed. :)

Door Tweakers user Roelant, zaterdag 26 april 2008 12:32

Woei! :D Dat zijn dan weer de fijne berichten om te lezen. :)

Betr. de sweater: grappig dat je borduren noemt, dat hebben we namelijk overwogen (is bij de handdoek en pet wel gedaan, zoals je al opmerkte). Dat is alleen fors duurder, en de sweater is nu al by far het duurste item uit de shop. Om de prijs een beetje leuk te houden hebben we daarom voor 'gewone' bedrukking gekozen. :)

Qua wassen: ik zou 'm inderdaad standaard binnenstebuiten wassen (en de eerste keer even apart, maar dat hoort eigenlijk altijd), dan zou de bedrukking vrij lang mee moeten gaan. :)


Door Tweakers user Aapje, zondag 27 april 2008 01:11

Pics or it didnt happen! :+

Door Tweakers user Miss_Stranger, zondag 27 april 2008 04:26

Sweet it is!

Duidelijke beschrijving van de producten. :Y)
Maakt het nog aantrekkelijker meer in te kopen, dan oorspronkelijk de bedoeling was ;)
Thx a lot! :P

Door Tweakers user neothor, zondag 27 april 2008 11:43

I agree with Aapje

Door Tweakers user mad_max234, maandag 28 april 2008 02:51

Kan je alleen betalen met creditcard?

Door Tweakers user siepeltjuh, maandag 28 april 2008 11:32

Nee ook met iDeal.

Reageren is niet meer mogelijk