Gebanned...

Door Zeror op woensdag 19 december 2007 16:45 - Reacties (6)
Categorie: Tweakers, Views: 3.345

Vandaag kwam ik thuis en wilde nog even gaan GoT'en voordat ik belangrijke dingen ging doen. En toen kwam een minder leuke ontdekking :/
Ik mocht niet meer posten op een of andere manier. Dus ik al zoeken naar een emailadres van het doktersteam van Tweakers en toen mijn mailbox geopend.

Daar lag dan een verklaring waarom ik niet kon posten. IK heb een mailtje ontvangen van moto-moi met de mededeling dat ik een weekban gekregen heb tot 27 december. :( :(

Wat had ik gedaan?? Wat heb ik nu weer onbewust zitten posten? :S
Ja, dat bleek dus een heel smerig plaatje te zijn van een ontplofte hand in een HK thread. Crapzooi, waarom moest nu perse dat plaatje posten gisterenavond :/

Ondanks dat ik verbaasd ben over de keuze om mij om die reden een weekban te geven, ben ik ook teleurgesteld. Naar mijn idee zijn er wel meer plaatjes gepost op GoT welke ook niet door de beugel kunnen waar dan vervolgens niet op ingegrepen wordt.

Ik zal dus de komende week niet op GoT te vinden zijn, althans niet zichtbaar, want ik lees natuurlijk wel gewoon mee. Toch nog een lichtpuntje in deze zaak. Ben ik GoT dus niet helemaal kwijt deze week :)

Tot over een week!!!

Volgende: Mijn tweakgear is binnen \o/ 04-'08 Mijn tweakgear is binnen \o/
Volgende: Mijn toekomst 12-'07 Mijn toekomst

Reacties


Door Tweakers user ronaldlokers, woensdag 19 december 2007 17:05

Haha, knap lullig ja :D

Maar er zit opzich wel wat in dat ze je een ban geven. Alhoewel ik bij zoiets eerder een waarschuwing verwacht. Maar ik weet natuurlijk ook niet hoe erg de afbeelding is ;)

Door Tweakers user Yoeri, woensdag 19 december 2007 17:37

Jamaar hij deed het ook en hij werd toen niet gestraft !!!!!

Je snapt zelf hoe dat overkomt? ;)

Door Tweakers user Zeror, woensdag 19 december 2007 17:42

@ Yoeri,
Ik snap dat het kinderachtig kan overkomen, maar zo bedoel ik helemaal niet. Het zal denk ik wel zijn dat de ene moderator iets meer ranzig vind dan de andere moderator. Op die manier zal een policy wel wat wisselend zijn. Dit wil overigens niet zeggen dat ik niet achter de keuze van de moderator sta, want ik dat is wel het geval.
Ik was enkel een beetje teleurgesteld door de keuze die gemaakt is. Maar ik zal een weekje + 4 dagen vakantie moeten gaan wachten totdat ik weer actief kan GoT'en.

Door Tweakers user AtleX, woensdag 19 december 2007 17:43

Het feit of er wel of niet ingegrepen wordt is afhankelijk van een aantal dingen. Zo moet een mod het zien, of moet iemand het rapporteren. In dit geval is het in SM gepost door een user, en aan de reacties onder jouw post te zien waren veel mensen het ook niet zo eens met je plaatje.

Door Tweakers user ThePiratemaster, woensdag 19 december 2007 18:15

het is pas ranzig als je een ontplofde hand via snailmail post. maar dan word je toch ook niet van GOT gebanned?

Door Tweakers user Aapje, woensdag 19 december 2007 18:22

* Aapje starts a jingle
\o/ You are an idiot

Reageren is niet meer mogelijk