Hoe ben ik in de wondere wereld van computers terecht gekomen?

Door Zeror op dinsdag 11 december 2007 19:30
Categorie: Computers, Views: 1.880

Mijn interesse in computers begon al op vrij jonge leeftijd. Op 5 jarige leeftijd kreeg een vriendje van zijn ouders een Nintendo, de NES. Toen ik bij dat vriendje ging spelen was ik direkt verkocht aan het spelen van computersspelletjes. Dus ik begon toen te zeuren bij mijn ouders, want ik wilde ook wel zo'n Nintendo hebben. Nou en die kreeg ik \o/ . Geheel onderwachts toen ik uit school kwam stond er een groot kado op tafel te wachten. Vanaf dat moment was ik niet meer weg te slaan van mijn Nintendo.
Ik weet ook nog wel dat mijn oom een Apple computer thuis had staan voor zijn werk. Dus als ik bij hem op bezoek was, mocht ik samen met mijn broertje en mijn neefjes op de Apple computer spelletjes spelen.
Op 7 jarige leeftijd maakte ik het vervelende mee dat mn ouders gingen scheiden. Helaas, heb je zelf niet in de hand. Maargoed er gebeurde vanaf toen ook veel positieve dingen :) . Twee keer zoveel kado's op verjaardagen en nog het leukste was dat de nieuwe partner van mijn moeder een heuze Personal Computer had met DOS en heel veel spelletjes. Wat was ik blij.

Tot mijn 11 jarige leeftijd heb ik altijd braaf op de computer van mijn ouders gespeeld. Ja, werken op een computer deed ik toen nog niet :P Samen met mijn broertje heb ik toen geld bij elkaar om een mooie computer te kunnen kopen. Voor 600 gulden had ik toen gloednieuwe IBM computer gekocht met Windows 98 erop. Nog steeds was het veel spelletjes spelen. Altijd leuk.
Toen de middelbare school naderde moest naast spelletjes ook mijn huiswerk op de computer gaan maken. Daar heb ik ook veel gebruik van gemaakt :)
Deze Pentium 1 heb gehad tot mijn 17 jarige leeftijd. Toen was het toch maar eens tijd om nieuwe pc te halen. Voor 1100 euro heb ik toen een Pentium 4 gekocht. Wat een beest was toen voor mij zeg. Ik sloeg immers 2 generaties Pentium over 8)
Deze computer heb ik nog steeds weleens waar met aangepaste hardware om met de tijd mee te kunnen.

Volgende: Mijn toekomst 12-'07 Mijn toekomst
Volgende: Sinterklaas pakjesavond 12-'07 Sinterklaas pakjesavond

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk