Mijn tweakgear is binnen \o/

Door Zeror op zaterdag 26 april 2008 10:52 - Reacties (9)
Categorie: Tweakers, Views: 7.791

Onlangs heeft Tweakers.net een eigen goodieshop geopend genaamd Tweakgear. Hier kan je leuke items, van shirts tot petjes tot longdrinkglazen, kopen met het Tweakers.net logo erop. Natuurlijk heb ik als echte tweaker ( :+ ) ook een bestelling gedaan....

...En nu is mijn bestelde tweakgear binnen :D

Het minpuntje hieraan was wel dat het hele huis hier ervoor wakker gebeld is, want ze stonden vanmorgen nota bene om half 9 op de stoep met het pakketje. Het tijdstip dat iedereen nog in diepe coma ligt :+

Maargoed, ff reviewen dat spul dan maar:

Hooded sweater:
Zit erg goed en fijn. Zeer lekker stofje en voelt bijzonder stevig aan evenals de elastiek bij de mouwen en de heupband onderaan. Het koordje dat door de muts gaat is ook goed. Niet zo'n slap pruts vetertje, maar gewoon een dikke stevige veter.
Opdruk zit er ook goed op en voelt ook aan als kwaliteit. Echter wanneer wanneer ik een beetje ga rekken bij het logo, komen er wel kleine scheurtjes in de opdruk. Dus is het slecht een kwestie van wasbeurten tot dat verzwakt en het logo in zijn ergste geval verdwijnt, maar daar gaan we voorlopig niet van uit. Misschien erop borduren van het logo beter geweest.
Conclusie: Al met al een prima trui die lekker zit.

T-shirt:
Hier hoef ik opzich niet veel over te vertellen, want het is gewoon een betere kwaliteit B&C shirt. Ik heb er daar al meerdere (weliswaar met andere opdrukken) van in mijn kast liggen en die hebben zeker al 80+ wasbeurten meegemaakt en die zien er nog steeds prima uit.

Het petje:
Het petje is zonder meer het product waar ik het meest verbaasd over was en hebben we het over de kwaliteit en stevigheid. Het petje bevat een lekker dik stevig stofje en voelt fijn aan. Het plastic of karton wat in de klep zit is ook erg stevig. De opdruk van het logo is erop geborduurd en zal om die reden dus niet snel verslijten, ook helemaal toppie dus. Het riempje aan de achterkant is ook goed. Het is zo'n riempje met een stuk metaal om te verstellen en waar tevens een drukknop opzit om hem vast te drukken aan de pet zelf. Dit dus.

Case badges:
Lang verhaal is hier niet nodig, want het zijn gewoon goeie stevige rubberachtige stickers. ;)

Zoals Roelant al aangaf op het forum, hebben ze gekozen voor kwaliteit spullen en ik kan je verzekeren dat ze dat meer dan waar goed zijn nagekomen.

Gebanned...

Door Zeror op woensdag 19 december 2007 16:45 - Reacties (6)
Categorie: Tweakers, Views: 3.389

Vandaag kwam ik thuis en wilde nog even gaan GoT'en voordat ik belangrijke dingen ging doen. En toen kwam een minder leuke ontdekking :/
Ik mocht niet meer posten op een of andere manier. Dus ik al zoeken naar een emailadres van het doktersteam van Tweakers en toen mijn mailbox geopend.

Daar lag dan een verklaring waarom ik niet kon posten. IK heb een mailtje ontvangen van moto-moi met de mededeling dat ik een weekban gekregen heb tot 27 december. :( :(

Wat had ik gedaan?? Wat heb ik nu weer onbewust zitten posten? :S
Ja, dat bleek dus een heel smerig plaatje te zijn van een ontplofte hand in een HK thread. Crapzooi, waarom moest nu perse dat plaatje posten gisterenavond :/

Ondanks dat ik verbaasd ben over de keuze om mij om die reden een weekban te geven, ben ik ook teleurgesteld. Naar mijn idee zijn er wel meer plaatjes gepost op GoT welke ook niet door de beugel kunnen waar dan vervolgens niet op ingegrepen wordt.

Ik zal dus de komende week niet op GoT te vinden zijn, althans niet zichtbaar, want ik lees natuurlijk wel gewoon mee. Toch nog een lichtpuntje in deze zaak. Ben ik GoT dus niet helemaal kwijt deze week :)

Tot over een week!!!

Mijn toekomst

Door Zeror op dinsdag 11 december 2007 19:31 - Reacties (1)
Categorie: Algemeen, Views: 2.608

Momenteel ben ik net afgestudeerd voor Applicatie Ontwikkelaar. Niet geheel wat ik eigenlijk wilde doen, maar ik had al gekozen voor het wist wat Applicatie Ontwikkeling precies inhield. Maarja toch maar de opleiding afgemaakt om in ieder geval iets te hebben. Het afmaken van deze studie is helaas niet zonder problemen verlopen. MIjn school heeft mij min of meer in de steek gelaten, omdat ik autist ben en ze niet goed wisten wat ze met mij moesten doen waardoor ik 1 jaar langer over mijn opleiding heb gedaan :/ Maargoed, ik heb het gehaald nu.
Ik ben nogal een enthousiast met creativiteit op de computer. Veel photoshop en illustrator. Ik maak voor mensen uit mn omgeving posters, flyers en websites ontwerpen. Hier krijg ik dan ook altijd wel een positieve reactie op waar ik natuurlijk erg blij mee ben.
Mijn toekomst zal vooral liggen in de multimedia wereld. Ik wil me verder gaan specialiseren het maken van 3d, animatie en interactiviteit. Hoe dat gaat lopen??? In ieder geval veel zelfstudie doen. Maar ach, het komt vast wel goed. :)

Hoe ben ik in de wondere wereld van computers terecht gekomen?

Door Zeror op dinsdag 11 december 2007 19:30 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Computers, Views: 1.880

Mijn interesse in computers begon al op vrij jonge leeftijd. Op 5 jarige leeftijd kreeg een vriendje van zijn ouders een Nintendo, de NES. Toen ik bij dat vriendje ging spelen was ik direkt verkocht aan het spelen van computersspelletjes. Dus ik begon toen te zeuren bij mijn ouders, want ik wilde ook wel zo'n Nintendo hebben. Nou en die kreeg ik \o/ . Geheel onderwachts toen ik uit school kwam stond er een groot kado op tafel te wachten. Vanaf dat moment was ik niet meer weg te slaan van mijn Nintendo.
Ik weet ook nog wel dat mijn oom een Apple computer thuis had staan voor zijn werk. Dus als ik bij hem op bezoek was, mocht ik samen met mijn broertje en mijn neefjes op de Apple computer spelletjes spelen.
Op 7 jarige leeftijd maakte ik het vervelende mee dat mn ouders gingen scheiden. Helaas, heb je zelf niet in de hand. Maargoed er gebeurde vanaf toen ook veel positieve dingen :) . Twee keer zoveel kado's op verjaardagen en nog het leukste was dat de nieuwe partner van mijn moeder een heuze Personal Computer had met DOS en heel veel spelletjes. Wat was ik blij.

Tot mijn 11 jarige leeftijd heb ik altijd braaf op de computer van mijn ouders gespeeld. Ja, werken op een computer deed ik toen nog niet :P Samen met mijn broertje heb ik toen geld bij elkaar om een mooie computer te kunnen kopen. Voor 600 gulden had ik toen gloednieuwe IBM computer gekocht met Windows 98 erop. Nog steeds was het veel spelletjes spelen. Altijd leuk.
Toen de middelbare school naderde moest naast spelletjes ook mijn huiswerk op de computer gaan maken. Daar heb ik ook veel gebruik van gemaakt :)
Deze Pentium 1 heb gehad tot mijn 17 jarige leeftijd. Toen was het toch maar eens tijd om nieuwe pc te halen. Voor 1100 euro heb ik toen een Pentium 4 gekocht. Wat een beest was toen voor mij zeg. Ik sloeg immers 2 generaties Pentium over 8)
Deze computer heb ik nog steeds weleens waar met aangepaste hardware om met de tijd mee te kunnen.

Sinterklaas pakjesavond

Door Zeror op woensdag 5 december 2007 23:02 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Overige, Views: 1.902

Nou pakjesavond is weer voorbij na zo'n 2 uur lang, met het gezin waarin ik leef, alle kadootjes uitgepakt te hebben.

Mijn buit:
- Nieuw overhemd voor de kerst
- Lederen armbandje
- 2 flessen douchegel (Vogue Silver Dust + Axe Touch)
- Deodorantfles van Axe Touch
- Styling gel (mijn tube was net op, dus komt goed uit!)
- Cd marker pennen
- Fietsbandenplak setje (stille hint, omdat mn band al 6 maanden plat staat -_- )
- Silver Creek boxershort
- DVD uit de graaibak (titel: Guncrazy)
- 2 Chocolade letters :9

Rakkerzero heeft voorlopig weer genoeg zooi hieraan. :)